KOTONA

Baya


Baya on pienikokoinen (arv.synt.01/2013) tyttö Orihuelasta.

Baya pääsi omaan kotiin kesäkuussa 2014.

Tarhalla Baya tuli hienosti toimeen sekä koirien että ihmisten kanssa. Baya on hylätty maaseudulle, joten on ymmärrettävää, että vilkasliikenteiset paikat, moottoripyörät ja autot jännittävät tyttöä hieman.

Kotihoitaja kertoo tytöstä näin:
Asokan Orihuelan tarhalta 3. toukokuuta Suomeen kotihoitoon saapunut Baya on kovin herttainen ja hellyydenkipeä, ihmisiä estoitta rakastava, uusiin asioihin vielä hieman varauksella suhtautuva pieni koira, joka on kuitenkin jo lyhyessä ajassa rohkaistunut kovasti. Ensimmäisen viikon perusteella Baya hakee kotia jossa voi hyvin olla lapsia, toisia koiria tai vaikka reipasluonteisia, koiriin tottuneita kissojakin.

Useampaa päivää sisäsiistinä pysytellyt Baya on reipas ulkoilija, joka kulkee hihnassa kauniisti tien laitaa, mutta saattaa innostuessaan vetää. Sisätiloissa Baya suurelta osin nukkuu tai touhuaa omiaan lelujensa kanssa. Itseluottamus Bayalla on tosiaan vielä hieman hakusessa ja koska hän on ilmeisesti elänyt ikänsä pihakoirana jossakin keskellä ei mitään, on vielä kovin moni asia uutta ja ihmeellistä. Ihmiset, metsälenkit ja hyvä ruoka ovat parasta mitä Baya tietää ja aivan valmishan hän olisi omaan kotiinsa ja omille ihmisilleen, joilla riittäisi rakkautta ja ymmärrystä herkälle luonteelleen.

Bayalla on painoa 13,4kg ja korkeutta n. 40cm.

Tutustu kotihoitajan blogiin tästä.
Katso video Bayasta tarhalla tästä.

Kuvia