KOTONA

Indio


Indio pääso omaan kotiin toukokuussa 2013.

Indio on Orihuelan tarhalta.

Indion kotihoitajan kuvaus pojasta:
Indio on pieni vekkuli uroskoira, se on iloinen touhottaja. Ikäarvio on, että Indio olisi noin vuoden ikäinen. Sillä ei tunnu olevan huonoja kokemuksia ihmisistä. Indio onkin avoin ja reipas. Indio on aika energinen ja haluaa puuhasteltavaa sisällä. Se saattaa pihistää sukkia tms. jos on jäänyt lattialle. Se ei kuitenkaan nouse pöydille tai avaa kaappeja eli ei ole kyse mistään täystuhosta. Sukat säästyvät kunhan tarjolla on puruluita ja leluja mitä pureksia.

Indio osaa olla kotona työpäivien ajan. Se ei ole tuhonnut mitään kotona yksin ollessaan. Sillä on kotihoidossa kaverina toinen uroskoira. Vielä Indio ei ole jäänyt kertaakaan kokonaan yksin kotiin. Indio on oppinut kotihoidossa sisäsiistiksi.

Ulkona Indio kulkee suhthyvin hihnassa. Se vetää jonkin verran, mikä johtuu sen touhotuksesta. Jos lähellä ei ole mitään kiinnostavaa vetäminen laantuu ja hihnakäyttäytyminen paranee. Indio haukkuu vastaantuleville koirille, mutta muut kuten autot ja ihmiset se ohittaa hyvin. Indio haluaa mielellään tutustua muihin koiriin. Autoilusta Indio ei välitä. Se pistää jarrut päälle kun tajuaa, että ollaan menossa autoon. Voi olla, että auto on sille vain vieras asia. Autossa se on kuitenkin ihan rauhassa eikä ole hermostuneen oloinen.

Pienellä hihnakoulutuksella Indiosta saa ihanan koiran. Uskon, että Indio voisi sopia monenlaiseen perheeseen. Näkisin Indion asumassa niin maalla kuin kaupungissakin. Lapsiin Indio ei ole vielä tutustunut.

Indio painaa 8,5kg ja on noin 34cm korkea.

.
Kuvia