Haluatko mukaan?

Uudet sivumme löytyvät osoitteesta www.rescuekoirat.fi

Jos haluat olla auttamassa tapahtumien järjestämisessä tai muussa toiminnassamme, laita meille sähköpostia osoitteeseen info(at)rescuekoirat.com. Tapahtumista ilmoitamme sekä nettisivuillamme sekä Facebook-ryhmässämme.

Jos olet matkustamassa Alicantesta Helsinkiin ja sinulla olisi mahdollisuus toimia koirien saattajana, ota yhteyttä info(at)rescuekoirat.com. Tarhan yhteyshenkilö auttaa koirien lähtöselvityksessä Espanjan päässä ja yhdistyksen edustaja on koiria vastassa Helsingissä. Yhdistys luonnollisesti huolehtii koirien matkustuskuluista. Jos olet matkustamassa Helsingistä Alicanteen ja sinulla olisi mahdollisuus kuljettaa tyhjiä koiraboxeja mukanasi, ota yhteyttä info(at)rescuekoirat.com. Yhdistyksen edustaja toimittaa boxit lentokentälle ja on mukana lähtöselvityksessä, tarhan yhteyshenkilö on boxeja vastassa Espanjan päässä. Yhdistys huolehtii boxien kuljetuskustannuksista.

Tarvitsemme koirille kotihoitajia. Koska tavoitteemme on tuoda koirat ensin Suomeen kotihoitoon opettelemaan kotikoiran elämää, on kotihoitaja avainasemassa yhdistyksemme toiminnassa. Etsimme koirille kotihoitajia ensisijaisesti pk-seudulta. Jos haluat kotihoitajaksi, ota yhteyttä sähköpostitse info(at)rescuekoirat.com.

Voit tukea toimintaamme liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäseneksi voit liittyä maksamalla 20 EUR tilillemme Danske Bank IBAN: FI7780201710253995 BIC / SWIFT: DABAFIHH. Muista kirjoittaa suorituksen lisätietoihin ’Kannatusjäsenmaksu’. Kirjoita lisätietoihin sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat sähköpostiisi tiedotteita yhdistyksen toiminnasta.

Yhdistyksemme etsii myös yhteisö- ja yrityskummeja. Yhteisö- tai yrityskummiksi voit liittyä maksamalla 100 EUR tilillemme Danske Bank IBAN: FI7780201710253995 BIC / SWIFT: DABAFIHH. Muista kirjoittaa suorituksen lisätietoihin ’Yhteisökummi’. Kirjoita lisätietoihin myös sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat sähköpostiisi tiedotteita yhdistyksen toiminnasta.

Voit tukea yhteistyötarhojamme osallistumalla jatkuvaan kampanjaamme.

Voit myös tukea kummikoiriemme elämää. Kummikoiramme ovat koiria, joilla on erityistarpeita ja joiden on vaikea saada kotia Espanajasta. Kerromme lisää kummikoiristamme ja siitä, kuinka voit tukea heidän elämäänsä kummikoirasivullamme.