Uudet sivumme löytyvät osoitteesta www.rescuekoirat.fi

Teemme yhteistyötä hämeenlinnalaisen Kissakoti Kattilan kanssa. Kissakoti Kattila on perustettu vuonna 1995 ja sieltä saavat suojan Hämeenlinnan seudun kodittomat kissat. Kissakoti Kattila toimii ainoastaan lahjoitusten, kirpputorimyynnin, sekä myyjäisten tuomilla tuloilla. Kuluja on paljon ja siksi juurikin lahjoitukset ovat todella suuri apu, jotta kissat saavat tarvitsemansa hoidon. Hämeenlinnan kaupungilta Kissakoti ei saa tukea. Kattilassa asuu keskimäärin 100 kissaa. Tavaralahjoitukset ovat aina tervetulleita. Hyväkuntoiset ja puhtaat peitot, pyyhkeet ja lakanat, ruoka, kissanhiekka, matolääkkeet ja tietenkin lelut olisivat kissojen mieleen. Mikäli haluat autella Kattilan kissoja tavaralahjoituksin, etkä pääse viemään tavaraa suoraan Kattilaan, voit ottaa yhteyttä Marjoon marjo (at) rescuekoirat.com. Kissakoti Kattila löytyy internetistä osoitteella http://kissakotikattila.blogspot.fi/ sekä Facebookista nimellä Kissakoti Kattila.

23.3.2017
Tiistaina 21.3. Suomeen saapui kotihoitoon saapui Tara , tervetuloa!

Valitettavasti kotiselvityslomakkeemme ja yhteydenottolomakkeemme edelleenlähetys ei tällä hetkellä toimi! Oletko yhteydessä sähköpostitse info(at)rescuekoirat.com, kiitokset.

3.3.2017
Tiistain 28.2. vastaisena yönä Suomeen saapui kotihoitoon saapui Maluma , tervetuloa!

3.2.2017
Murheellisena ilmoitamme, että pitkäaikainen kummikoiramme Suzie on hävinnyt taistelussa syöpää vastaan. Suzie nukkui pois läheistensä ympäröimänä. Hyvää matkaa Suzie ja lämmin kiitos kaikille Suzien kummeille!


8.1.2017
Hyvää alkanutta vuotta!

Pääset tästä linkistä vuoden 2016 uutisiin.