KOTONA

Zorro

Zorro pääsi omaan kotiin syyskuussa 2011.

Zorron kotikuulumisia voit seurata tästä.

Korkeus noin 30 cm ja painoa löytyy 6 kilon verran.

Zorro on syntynyt loppuvuodesta 2009. Nimensä se on saanut kettua muistuttavan ulkonäkönsä mukaan. Poika on löytynyt kadulta ruokaa etsimästä ja viety tarhalle.

Zorro tykkää kovasti lapsista ja on tottunut elämään lapsiperheessä. Lisäksi se kulkee kauniisti hihnassa eikä rähjää mutta jos sille rähistään, se kyllä vastaa haasteeseen. Kotihoidossa poika on osoittanut olevan kovasti oppivaista sorttia, jolle on helppo opettaa uusia juttuja ja toivottua käytöstä. Poikahan oli tullessaan jo täysin sisäsiisti.

Zorro on reippaasta olemuksestaaan huolimatta herkkä poika, eikä ole sylikoiratyyppiä heti kättelyssä. Kotihoidossa Zorro rentoutunut ja nauttii jo läheisyydestä ihan uudella tavalla. Uuden kodin tulisikin antaa Zorrolle aikaa edetä omaan tahtiinsa ja omalla rauhallisella asenteella ansaita koiran luottamus.

Tyttökoira voisi löytyä pojan uudesta kodista, mutta luultavimmin se sopeutuisi myös ainoaksi koiraksi. Kissaperhe ole välttämättä Zorrolle hyvä valinta. Zorron kanssa on kotihoitoperheessä harjoiteltu yksinoloa ja se onnistuu pojalta pätevästi.

Tämä ketunpoika on kompakti ja komea ja jolle kuvat eivät tee oikeutta.

Zorron kuulumisia kotihoitoidossa voi lukea kotihoitajan blogista:

http://annanlauma.blogspot.com/

Katso Zorron tarhakuvat tästä.
Katso Zorron videot tästä.
Zorro yhdistyksen koiratapaamisessa (kuvaaja Pipsa Parkkinen).

Palaa kotia etsiviin tästä.
Kuvia